MAILA OSS: info@sse.se
RING OSS: 0499-273 00
Arbeten utförs hos kunder i hela Sverige och utomlands

Installation

Elinstallation

SSE är en totalleverantör av entreprenad- och servicetjänster inom området elinstallationer.

SSE levererar kompletta lösningar till kunder som behöver ljus, kraft, värme och intelligenta elinstallationer. Vi projekterar och installerar allt från specialanpassad belysning till mer standardiserade lösningar för industri, kontor och privatbostäder. Dessutom levererar vi transformatorstationer och kraftcentraler för industri och bostäder, elvärme för alla slags behov och larm- och övervakningsanläggningar.

Vi har jobbat med utveckling och installation av intelligenta installationer under väldigt lång tid-vilket gett oss enormt med erfarenhet.

Kompletta och prisvärda lösningar

Med hjälp av vår teknik kan flera funktioner styras automatiskt. De integrerade lösningarna kan variera från enkla till mycket avancerade konstruktioner. SSE gör elinstallationer i samband med nybyggnation, renoveringar och utbyggnader i fastigheter som används som bostäder och av företag och organisationer. Hör gärna av er till oss även för besiktningar, projektering, konstruktion och design inom området el.

Installation

Förutom kompletta installationer av belysning, ventilation och värmestyrning installeras även separata funktion

Jordfelsbrytare

En billig livförsäkring, då den bryter strömmen snabbt om en apparats hölje skulle bli spänningsförande

Åsk- och överspänningsskydd

Åska och andra elektriska överspänningar skadar och förstör våra datorer, telefoner, TV-spel, musikanläggningar m.m.. Med åsk- och överspänningsskydd skyddar du din fastighet mot el-bränder och din hemelektronik.

Trädgårdsbelysning

Trådlösa funktioner

KNX, intelligenta hus

Vi har jobbat med utveckling och installation av intelligenta installationer under flera år. Med hjälp av denna teknik kan flera funktioner styras automatiskt. De integrerade lösningarna kan variera från enkla till mycket avancerade konstruktioner.

Söker du efter en helhetsleverantör

Ring oss : 0499-273 00
Maila oss : info@sse.se

Organisationer

Certifieringar